Over ons

 

 

Wij zijn Erwin & Ann en wonen samen met onze 2 kinderen in hartje Pajottenland. Sinds 2013 zijn wij erkend fokker van ons geliefde ras Cavalier King Charles Spaniel. Wij blijven gedreven om dit ras in ere te houden volgens de rasstandaard.

Net zoals andere hondenrassen heeft ook Cavalier King Charles Spaniel enkele rasgebonden problemen zoals hartafwijking, patella-luxatie, Dna testen, eye dry, episodic falling. Daarom worden al onze honden op deze afwijkingen uitvoerig getest (zelfs wanneer deze testen in België niet verplicht zijn). Alleen op deze manier kunnen we de gezondheid van onze trouwe viervoeter verbeteren.

Wij zijn eveneens lid en fokker volgens de erecode van de Koninklijke maatschappij Sint-Hubertus, onze hondjes hebben een officiële stamboom.

Al onze pups worden in de woonkamer geboren. De werpkist en uitloopren waar de pups in opgroeien staan in het middelpunt van de belangstelling. Hierdoor zijn de pups goed gesocialiseerd wanneer ze bij hun toekomstige baasjes terecht kunnen.

Voor de kandidaat eigenaars is een persoonlijk contact een “must” zodat onze schatjes terecht komen in een ideale en liefdevolle thuis.